De Waterplash-shoot

Gepubliceerd op 13 augustus 2023 om 17:42

Begin dit jaar besloten we om enkel nog hondenfotografie te gaan doen. Niet omdat we mensen niet leuk vinden maar wel omdat ons hart en ziel toch vooral daar ligt.

En dus was het tijd om onze Website Studio in Motion offline te halen en een nieuwe website te creëren. “From schratch” zoals ze zeggen….

En omdat we al een ”Furry Friends by Studio in Motion”-segment hadden, was de keuze van de nieuwe domeinnaam snel gemaakt. En zodoende zijn we nu de eigenaar van de domeinnaam

Furry-Friends-Hondenfotografie.

 

Na heel wat late nachtelijke uurtjes en veel zwoegen en zweten zag onze nieuwe website het levensllicht

op 19 juni. Eindelijk online!

Ze is nog steeds niet helemaal klaar maar dat komt nog…

 

Een klein onderdeel maar wel een groot dingetje voor ons, zijn onze mini-shoots. Die zijn super leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en vooral nieuwe furry friends.

En geef nu toe, met de huidige prijzen hier in ons kleine landje, vinden veel mensen een fotoshoot best wel prijzig.

Zonde, vinden wij want er worden dan veel minder mooie herinneringen vereeuwigd. Jammer genoeg blijven onze vrienden niet eeuwig bij ons en voor je het weet is het te laat en heb je spijt dat je die fotoshoot destijds niet gedaan hebt.

Daarom hebben wij besloten dat we meerdere keren per jaar, en voor een stuk thematisch, mini-shoots moesten aanbieden.  Deze korte shoots zijn ideaal. Niet enkel om ons te leren kennen maar ook omdat ze een stuk lager in prijs liggen en je toch 3 mooie, professioneel bewerkte foto’s krijgt bij je shoot.

 

Tot nu toe hebben een Watersplash-shoot, een heide-shoot een City-shoot en een Kerst-shoot. Die laatste doen we al 5 jaar maar vorig jaar het eerst voor honden. En vanaf nu dus enkel voor honden en voor kids en

hun furry friends.

En waarschijnlijk zullen er nog wel een paar minishoots bij komen. Bvb een herfst-shoot of een Halloween-shoot,…. Als jullie ideeën hebben, dan laat het ons maar weten.

 

 

Half juli hadden wij dus onze eerste Furry Friends mini-shoot, de Watersplash shoot.  Ideaal voor de waterratjes onder onze harige vriendjes.

Niet aan het Schulensmeer in Lummen, zoals eerst aangekondigd, want daar mogen honden blijkbaar niet meer het water in.

En dus moesten we in allerijl op zoek naar een andere locatie. Axelle van Otties Premium Hondensalon  in Zelem kwam gelukkig “to the rescue”. Haar papa is de eigenaar van een vijver in Okselaar.

Een volledig afgesloten terrein en dus IDEAAL voor ons en voor onze zwemmende Furry Friends. En daar mochten wij zo maar even naartoe!

 

En alhoewel er niet superveel inschrijvingen waren voor deze last-minute fotoshoot en er dan ook nog eens een paar annuleringen owv ziekte waren, was het wel een superleuke shoot. Je zag de honden echt genieten.

Zo was er bvb Oscar, een Flatcoat Retriever. Hij wist van geen ophouden en dook letterlijk keer of keer het water in om zijn bal terug te halen.

Splashen genoeg. Teveel splashen zelfs want je zag door het opspattende water geen hond meer. Resultaat: heel veel blooper foto’s. 😊

En dan het shaken…. Ik dacht even dat hij een shaken syndroom zou krijgen. Dat werden dus hilarische foto’s waar we jullie hieronder van willen laten meegenieten.

Kijk en geniet zelf maar…..