MINI- SHOOT DAG

DE PAARSE HEIDE

DE TEUT - ZONHOVEN zaterdag 25 augustus 2024

 

Het zoemt, het ruikt en het bloeit op geen enkel moment zo prachtig en intens als tijdens de heidebloei einde augustus.

En wanneer de heide in Zonhoven rijkelijk paars kleurt, maakt het helemaal niet uit of u een puppy heeft, een jonkie, een bijzondere volwassenen een sportieve hond of een gepensioneerde. 

Dan is iedere viervoeter een fotomodel!

MINI- SHOOT DAG

DOGS IN THE CITY

HASSELT-CENTRUM ZONDAG 29 SEPTEMBER  2024

(plaatsen beperkt)

 

Hondenshoots vinden alleen plaats in de natuur? Deze keer niet. Hasselt is met zijn oud en zijn nieuw gedeelte een gedroomde locatie.

Met de vele trappen, bankjes, spiegelende etalages, kasseien baantjes en zijn kanaalkom zit er voor iedereen wel wat bij.

Dit is niet voor iedere hond geschikt. En alhoewel de commando's "Blijf" en "Staan" zeker een meerwaarde zullen hebben in de stad, is het veel belangrijker dat ze niet snel verschrikken. Voorbij wandelende mensen en honden mogen geen probleem zijn. Dat is meteen ook de reden dat deze shoot 's morgens vroeg op zondag plaats heeft.

MINI- SHOOT DAG

DE KERST-SHOOT

ZELEM - DATUM NOG TE BEPALEN

 

De geur van dennenbomen, de gloed van lichtjes en  een mooi winterlandschap.

Wat is er passender dan een individuele kerstfoto van uw hond? En juist daarom kunt u weer prachtige foto's van uw honden laten maken in een kerstdecor,

Ook dit jaar bieden we weer een kerstshot voor uw viervoeters aan.

Staat uw hond graag in de schijnwerpers? Dan is deze shoot iets voor u en uw hond! Uw honden worden in het juiste licht gezet tussen de cadeautjes en de kerstballen!