Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Melanie
2 maanden geleden

Hele fijne mensen met een groot hart voor dieren. Dit zie je dan ook terug in de mooie foto's die ze maken! Een fotoshoot wordt voor de hond een groot plezier, niks moet en alles mag! Met veel geduld wisten ze onze knappe Only heel mooi op foto te zetten!

Veronique
5 maanden geleden

Hele lieve mensen die met veel geduld mijn puber van 5 maanden begeleid hebben. De hond doet niks wat hij/zij niet wil. Heel blij met het resultaat!

Monika Roosen
6 maanden geleden

Super lieve mensen met een hart voor dieren. Al 3x met Stella geweest en altijd heb je een fijne shoot. Ze nemen de tijd om de hond te laten wennen en met hun geduld is het resultaat prachtig! Een aanrader

Wendy
8 maanden geleden

Onlangs een kerst mini sessie laten doen voor onze teckel Dré’ke. Warm ontvangst van super fotografen en een mooi resultaat. Ik ben fan en Dré ook van de lekker koek :-)

Nina kabergs
8 maanden geleden

Wij hebben de mini kerstshoot laten doen met ons zoontje en hondje. We voelde ons direct op ons gemak in de studio met 2 hele lieve mensen, we zijn super tevreden van het resultaat ! Ons zien jullie zeker terug 🤗

Elly
10 maanden geleden

Zeer fijne shoot. Prachtige locatie en hadden veel inzicht welke plekjes en houdingen mooi zijn. Een aanrader voor iedereen. Het was moeilijk kiezen uit de vele mooie foto’s. Dankjewel voor de fijne shoot en de mooie afwerking van de foto’s.

Sonja Peuters
10 maanden geleden

Heideshoot - toffe ervaring en mooie foto's ook al was het voor de hondjes de 1e keer - fotos zullen mooie nlijvende herinneringen zijn .

Evelyn
een jaar geleden

Een super goede ervaring. Werd fijn de tijd genomen en afgestemd op het karakter van ons hondje. Prachtige herinneringen!

Kelly
een jaar geleden

Tevreden over de watersplash shoot. Heel vriendelijke mensen, leuke locatie die afgesloten was! & ze zijn zeer geduldig als het niet meteen lukt of als je hondje niet meteen luistert.

Mieke
een jaar geleden

Heel erg geduldige mensen ook voor wat moeilijke honden. Ze pakken echt hun tijd en stellen de dieren op het gemak. Zowel voor mij als voor mijn was het een heel leuke ervaring. Loki is eens hond die mensen schuw is. Hier hebben ze zeker rekening mee gehouden.