WAT ALS HET REGENT OP DE DAG VAN DE SHOOT?

Dan spreken we samen een nieuwe datum af. Helaas is het weer niet te beïnvloeden. Ik zal daarom een paar dagen voor de opnames opnieuw contact met je opnemen en, indien nodig, de datum samen met jou tijdig verzetten. Hieraan zijn voor jou geen kosten verbonden.

 

HOE LANG VAN TEVOREN MOET IK EEN AFSPRAAK MAKEN?

Normaal gesproken is het mogelijk om zo snel mogelijk een afspraak te maken. In het geval van een goede orde kan het echter ook tot 3 maanden worden uitgesteld. Ik raad je aan om op tijd een afspraak te maken.

 

KRIJGEN WE OOK DE ONBEWERKTE FOTO'S?

Neen, onbewerkte foto's worden niet vrijgegeven.

 

KAN JE OOK CADEAUBONNEN VAN ONS KOPEN?

Je kunt bij ons een cadeaubon kopen voor een van de verschillende pakketten of mini-shoots. Het is ook mogelijk om een cadeaubon voor een bepaalde waarde te laten maken.

Als je nog vragen hebt, stuur me dan gerust een persoonlijk bericht!

 

WAAR GAAN DE SHOOTS DOOR?

Wij zijn vooral actief in Zelem en omgeving. Het is ook mogelijk om naar jou toe te komen. Ik kom graag naar je toe tegen betaling van de reiskosten.

Kijk ook eens op onze eventkalender. Onze mini-shoots gaan door in een ruimere omgeving.  Neem contact met ons op als je vragen hebt.

 

KAN IK MEER DAN ÉÉN DIER LATEN FOTOGRAFEREN EN WAT BETAAL IK VOOR MEER DAN ÉÉN DIER?

Ja, informatie hierover vind je onder de categorie "Fotosessies".

 

WAT ZIJN "DIGITALE BESTANDEN VOOR HET WEB" EN WAT ZIJN HOGE RESOLUTIE BESTANDEN VOOR PRIVE-GEBRUIK"?

Digitale bestanden voor het web hebben een aangepaste bestandsgrootte voor het internet zodat er geen kwaliteitsverlies is van de afbeelding. Ze zijn ook gemarkeerd met het "FURRY FRIENDS" logo, dat dient om de fotograaf te identificeren. Bestanden voor privégebruik zijn bestanden met een hoge resolutie, die ideaal zijn voor afdrukken in een max formaat 30x20 cm. Ze hebben ook geen logo, omdat ze beschikbaar zijn voor privégebruik. Commercieel gebruik (individuele vergoedingen) van de foto's is alleen toegestaan in overleg met de fotograaf.

Voor grotere afdrukken bieden we u graag onze service aan en blijven de scherpte en kwaliteit van het beeld behouden.

 

WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN ALS IK DE AFBEELDINGEN OP SOCIAL MEDIA WIL PLAATSEN?

Gebruik de afbeeldingsbestanden met logo, omdat dit geoptimaliseerde bestanden voor het internet zijn. Het logo dient ook om de fotograaf te identificeren. Verder is een link naar de website of Facebook-pagina gewenst. Beeldbewerking van de foto's is niet toegestaan.